A Görög Csődör mindent vitt

2011. 05. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A papírforma beigazolódott, Alekosz mindent vitt. Éva már az elején elvérzett, Jerzy egész jól tartotta magát, de a Görög Csődör ellen még a szomorú gyermekkor sem volt elég ütős kártya. Kedden startolhat a Szerelem a legfölsőbb szinteken!

Az RTL Klub nem bízta a véletlenre a vasárnap esti főműsoridős nézettséget. Majdnem négy órán keresztül húzták a nézőket a végső nyertes személyével kapcsolatban, miközben tulajdonképpen újra végigkövethették a 165 nap összes fontos és kicsit sem fontos eseményét kisfilmek és összefoglalók formájában.

Újra és századszor is megnézhettük Éva köpésének sztoriját, Alekosz kudarcba fulladt hódítási akcióit és Évához fűződő meglehetősen kiegyensúlyozatlan viszonyát, illetve Jerzy jó pillanatait, amiből valljuk be, az első három hónapban tényleg nem volt túl sok, ahogy az az összeállításokból is kiderült.

Évának még a műsor fele körül távoznia kellett, a nézők szavazatainak 22 százalékát sikerült bezsebelnie, ezzel harmadik helyen, a legjobb női játékosként fejezte be VV-s pályafutását. A hajáról és óriási balhéiról elhíresült lány láthatóan nem viselte jól a vereséget, miután felfedték fantomképét, elsírta magát, majd utolsó szavaival arra buzdított mindenkit, szavazzanak Alekoszra.

Innentől már csak Alekosz csendes izgalmát és Jerzy túlpörgött reakcióit nézhettük órákon keresztül, majd végre eljött a pillanat, a két lakót visszaküldték a villába. A fantomképek felfedése után a soron kívül a játékba került Szépfiú csalódott arccal vette tudomásul vereségét, Alekosz arcán ezzel szemben valami olyasmit láthattunk, amit a műsor története alatt talán még soha: érzelmeket. A Szexkiborg két korty pezsgő között elsírta magát.

A Finálé alatt a stúdióban rögtön a közönség első soraiban helyet kaptak a kiesett villalakók is, akikre láthatóan továbbra is teljes emberként számít a csatorna. Holnap ugyanis útjára indul Alekosz feleségkereső show-ja (a görög természetesen igent mondott rá), amelyben szinte az összes villalakó feltűnik majd. Olivér a főszereplő személyi tanácsosa lesz, Éva nagy valószínűséggel a lányoknak fog majd iránymutatást adni, hogy hogyan hódítsák meg szívük választottját. A Cool Tv-n is marad az éjszakai sávban közvetített kísérőműsor, aminek BeleValó helyett AlekosznakValó lesz a címe, a két műsorvezetőt, Valkó Esztert és Győzikét pedig Anikóra és Gigire cserélik.

fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top