Mutasd az arcod! 4.

2008. 09. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ha egy négyzetre hasonlít az arc formája, vagyis ha valaki „kockaarcú”, a régiek a Mars arcának is nevezték. Szemöldöke jellegzetes, erős, sűrű, néha bozontos. Szeme nagy, nézése parancsoló. Homloka inkább széles, mint magas. Ilyenkor az arc magassága majdnem megegyezik az arc szélességével.

Ha valakinek ilyen arca van, valószínűleg életerős, egészséges a teste is. Úgy érezzük, hogy az ilyen ember sok mindent kibír, ami az esetek többségében így is van. Akinek az arca négyzetesnek látszik, valószínűleg határozott, hirtelen, talán előbb szól, mint cselekszik, gyorsan sértődik, és gyorsan meg is bocsát.

Jellemzője a türelmetlenség, általában ösztönösen cselekszik, és nem gondolkodik. Nem igazán szeret másokra hallgatni, inkább a saját útját járja. Igaza mellett minden körülmények között kiáll. Szervezete erős, szeret sportolni, inkább cselekszik, mint gondolkodik, emitt néha bajba kerül. Nagyon kedveli a társaságot, főleg a másik nem társaságát. Fontosak neki a barátok, egyedül rosszul érzi magát, extrém esetben bele is betegszik a magányba.

Kapcsolódó anyagok: 

$$1939$$

$$1226$$

$$1207$$

$$252$$

$$251$$ 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top