Mutasd az arcod! 6.

2008. 09. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szabályos arcú, bőre sima, és valószínűleg jól barnul a napon. 

Miután Merkúrhoz soroljuk ezt az arcformát, akinek ilyen arca van, feltehetően egy kicsit ideges típus, mert túlterheli magát, nehezen tud egyhelyben maradni, lazítani, lustálkodni. Agya legalább olyan fáradhatatlan, mint a teste. Állandóan gondolkodik, aggódik, tényeket rögzít. Mindent szeretne tudni. Jó tanár, nagyon jó szervező, aki inkább a szellemi munkát kedveli, mint a fizikait. Nagyon szeret beszélgetni, szívesen száll vitába, meggyőző erejével képes befolyásolni másokat, ezért nagyon jól megállja a helyét a kereskedelemben is. A Merkúr arcú embernek nincs problémája az ismerkedéssel, mégis nagyon kevés embert enged közel magához. Az érzelmi kötöttség nagyon zavarja. Egyik negatív tulajdonsága, hogy néha olyan eszközöket is használ céljai eléréséhez, amelyek valamilyen módon tilosak, néha másokat is kihasznál. Emiatt ellenfelei sokszor megakadályozzák céljai elérésében.

A Vénusz arca, a hiányzó végű fejjel lefelé álló háromszög:

Akinek ilyen arca van, tipikusan nőies és lágy, kellemes arcvonásokkal. Ritkán van rossz kedve, de ha mégis, hamar elmúlik. Vonzza a művészet, és általában minden érdekli. Szeret énekelni, táncolni, imád színházba járni. Talán ez az arc hasonlít a leginkább az ovális archoz. Aki ilyen arccal rendelkezik, kedves, szeretni tudó ember.

Imádja a társaságot, mindig mindenkiről a legjobbat gondolja. Ezért sikerül neki könnyen barátokat szerezni. Sajnos túlságosan megbízik másokban, így könnyen becsapható. Kapcsolódó anyagok: $$1239$$ $$1226$$ $$1207$$ $$252$$ $$251$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top