Ne engedd el a lejtőn!

2009. 10. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Narconon Magyarország Alapítvány Szülői Klubja azért jött létre, hogy segítsen a szülőknek ésszerű elvekkel, és a gyakorlatban jól, s azonnal alkalmazható módszerekkel úgy, hogy a gyermekük önálló, és küzdőképes felnőtté válhasson.

Miről is szól a Szülői Klub?

A klubfoglalkozások fő elve az, hogy a gyermek alapvetően jó. A nevelésnek a benne rejlő képességek kibontakoztatására kell törekednie. A család egy támogató közösség, ahol biztonságban lehet megtanulni, és kipróbálni a felnőtt élet alapjait.

Bátorítjuk a szülőket arra, hogy használják kreativitásukat a témában, s tartsák fenn a jó kommunikációt gyermekükkel a nehéz időszakokban is. A gyakorlatok visszaadják a szülőknek azt a biztos tudatot, hogy a gyermekeik érzelmi viharai kezelhetőek. Hogyan? Jöjjenek el következő előadásunkra!

Október 7-én 17:00 pedig egy ingyenes bemutató előadást tartunk a szülőknek, ahol megtudhatják, hogy hogyan működnek a drogok, mire kell figyelni, és hogyan tudják ezt megbeszélni a gyermekeikkel. Emelet persze a szülők kérdései fogják majd irányítani az előadás menetét. Lehetőség lesz még személyes konzultációra is.

Helyszíne: VII kerület Nagy Diófa u. 7 I. emelet Időpont : 2009. 11. 04. szerda 17:00 órai kezdettel (későbbi előadások időpontjai a weblapon).   Narconon egy szülői klub elindítását szervezi, ahol nem a drogokról lesz szó, hanem a gyereknevelés fortélyairól, kommunikációról, és hasonló témákról. Részletekért keressék a Narconon Magyarország Alapítvány munkatársait a 30/400-5151 vagy a 1/789-9663 telefonszámokon, illetve az iroda@narconon.hu email címen.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top