Négysajtos rakott burgonya

2009. 06. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 2 kg héjában megfőzött és karikára vágott burgonya, 2-2 db paprika paradicsom, 1 szál póréhagyma, 1 doboz tejföl, 1 üveg Dolmio négysajtos szósz, reszelni való sajt ízlés szerint lehet füstölt is, bazsalikom levél aprítva.

 

Minden hozzávalót felkarikázunk, a tepsit pici olajjal kikenjük a szószt elkeverjük a tejföllel és az összevágott bazsalikommal, sót, borsot lehet egy keveset beletenni. Mint a hagyományos rakott burgonyát úgy sorba lerakjuk meglocsoljuk, a tejfölös szószt rétegként tesszük rá, a végén szósz!

Előmelegített sütőben megsütjük mielőtt kivennénk, a reszelt sajtot rátesszük és rápirítjuk! Nagyon finom kiadós ebéd vagy vacsora.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Istenesné Szomi Margarettának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top