Nostradamus az új időkről

2009. 06. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Michel Nostradamus megélte Franciaországban a vallásháborúk kezdetét, előtte látta a harmincéves háborút, amely megtizedelte Európa népességét. Mint asztrológus tudta, hogy a mi időnkben az égi feszültségek szinte pontosan megismétlődnek azokkal, amelyek az ő idejében voltak. Ez volt az oka annak, hogy prófétai művét a mai időkre összpontosította. Minden jövendölése végső soron arra céloz, ami ma és holnap fog elérni bennünket: egy új vallásháborúról ír, az emberiség újbóli megtizedeltetéséről, éhségről és súlyos betegségekről.

Igen valószínűtlenül hangzik, de Nostradamus megjósolta: az eddig széthúzó mohamedán hitű országok a terroristák vonzóhatásába kerülnek, és államszövetségben egyesülnek. Ez már a következő években megtörténhetne. A látnok arab birodalomról beszél. Az ő idejében az összes mohamedán arabnak számított.

„a rókát választják meg, a nagy hallgatagot. A külvilágnak szent, aki árpakenyéren él. De egyszerre csak tirannusként viselkedik, És lábát a hatalmasok nyakára teszi.” - (VIII.centúria/41)

Nostradamus számára Bin Laden a harmadik Antikrisztus Napóleon és Hitler után. Úgy írja le, mint olyan férfit, akinek a horoszkópjára a három vizes jegy (Rák, Skorpió, Halak) nyomja rá bélyegét, aki „a boldog Arábia környékéről” fog jönni.  A régi időkben a mai Jement nevezték így.

„A harmadik Antikrisztus hamarosan hármat fog megtámadni. (három országot) A háború 27 évig fog tartani. Aki nem tart vele, azt megölik, elfogják, száműzetésbe küldik”. - (VIII. centúria/77)

Ezek az országok Törökország, Egyiptom, és valószínűleg Szaúd-Arábia. Tehát azok az országok, amelyek eddig a nyugat felé orientálódtak. Bin Laden a kilencvenes évek közepe óta folytatja ellenségeskedéseit. Ha ehhez 27 évet hozzászámítunk, a terrorizmusnak csak a 2020-as év körül lesz vége.

Lehetséges, hogy nukleáris terrorista merényletek is történnek. A próféta sok versében utal erre.

„Az arab uralkodó, amikor a Nap, Mars és Vénusz az Oroszlán jegyében állnak, megsemmisíti az egyházat a tengeren túl. Perzsiánál jó milliónyian állnak készen, hogy kígyókkal, férgekkel, támadjanak Bizáncra és Egyiptomra.(V. Centúria/25)

Ez az asztrológiai konstelláció 2015. augusztus elején fog létrejönni. A férgek és kígyók a biológiai és kémiai fegyvereket is jelenthetik. Így hát nem egy hagyományos értelemben vett háborút is jelenthet, hanem támadást lesből. És vajon mi lenne, ha az iszlám államszövetség elzárná az olajcsapot?

Terroristák Európában. Akkor lesz drámai a helyzet Nostradamus szerint, miután egy klímakatasztrófa az egész termést Európában elpusztította. Dél-Franciaországból és Olaszországból kiindulva bandák jönnek létre, amelyek a katasztrófákért a kormányokat vonják felelősségre. Megdöntik a kormányokat és a Vatikánt, hogy mindenkit megöljenek, aki nem hallgatott az intő jelekre. A terroristák segítik őket. egész Európában káosz uralkodik. Egy fiatal férfi Franciaországból, a próféta „Chiren”-nek nevezi, amit valószínűleg a Henric név betűinek felcserélése által alkotott, fogja a békét helyreállítani és 25 éven át békében uralkodni. Nostradamus ezt a megmentőt úgy írja le, mint egy Messiást, aki egyszerre világi uralkodó és egyházi vezető lesz.

Kapcsolódó anyagok: 

$$3510$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top