„Növessz hajat!”

2009. 04. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az ember testét rengeteg szőrszál borítja, de ezeknek csak egy része igazán jól látható, összesen körülbelül 2 millió szőrtüszőnk van. Ennek csak elenyésző hányada található a fejünkön, hajszálunk ugyanis – hajszín és egyéb más tényezők függvényében – általában csak 70-150 ezer van. A világos hajúak szerencsésebben, a szőkék általában 120-150 ezer hajszállal büszkélkedhetnek, a vörös hajúaknak van viszont a legkevesebb, körülbelül 70-100 ezer szál.

A hajhullás önmagában még nem probléma, hiszen a haj cserélődik, így egyes szálak kihullanak, hogy más szálaknak adják át a helyüket. Ez a természetes hajhullás. A hajnak három állandóan ismétlődő életciklusa van, az első a növekedési fázis, a második az átmeneti fázis és a harmadik, a nyugalmi fázis, melynek végén a hajszál kihullik.

Kopaszodásról akkor beszélünk, ha mérhetően és jól láthatóan csökken a hajszálak száma. A kopaszodás ellen pedig az egyik legjobb megoldás a hajbeültetés, a beültetett hajszálak ugyanis nem hullanak ki később se, mivel nem érzékenyek a férfi hormonokra, a kívánt eredmény pedig általában egy beavatkozással elérhető.

A sporthirado.hu most egy nyereményjátékot hirdet melynek fődíja egy kétmillió forint értékű hajbeültetés a Fue Clinic felajánlásával. A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a sporthirado.hu oldalon és jelentkezni a játékra az adatlap kitöltésével, bármelyik férfi részt vehet a játékban, aki elmúlt már 18 éves.

A jelentkezők listája megtekinthető az oldalon, ahol bárki megnézheti az adatlapjuk, és szavazni is lehet rájuk, amennyiben a sporthirado.hu regisztrált tagjai vagyunk. Jól gondoljuk meg azonban, hogy kire szavazunk, ugyanis naponta csak egy szavazat adható le.

A szavazatok alapján az első 50 férfiú orvosi vizsgálaton vesz majd részt, hogy kiszűrjék a műtétre valamilyen ok miatt nem alkalmas versenyzőket, ezekre a vizsgálatokra májusban fog sor kerülni.

A verseny nyertese természetesen az lesz, aki a legtöbb szavazatot tudja bezsebelni, ő fogja megnyerni a fődíjat, a 2 millió forint értékű hajbeültetést.

Érdemes hát benevezni a játékra, hogy a dús lobonc ne csak álom legyen, hanem valóság!

Jelentkezni április 28-ig lehet a sporthirado.hu oldalon.

Ingyenes konzultációért hívd ezt a számot: 06/70-316-7000!

Nézd meg a videót!
$$v98292$$


Szerző

donna.hu



Scroll to Top