Numerológiai alapismeretek – A 6-os szám hiánya

2008. 05. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha hiányzik a 6-os szám a névszámainkból, vagy a születésszámunkból, akkor a fentiekben vázolt dolgokban idézhetne elő zavart a név tulajdonosa életében, ha csak le nem tudja küzdeni ezt a hátrányát, jellemének fejlesztésével.

A 6-os szám hiánya hívja fel a figyelmet arra, hogy a névszám tulajdonosa hajlamos az önelégültségre. Úgy érezheti, hogy mindig igaza van, és emiatt viselkedése általában parancsoló jellegű. Nem tud, ám nem is akar alkalmazkodni az adott körülményekhez, akár ő teremtette azokat, akár más, és nem szereti figyelembe venni mások véleményét, sőt hajlamos azokat meg sem hallani.

Akinek a 6-os hiányzik az életéből, sajnos nem egy könnyű ember, és nem is könnyű vele együtt élni. Nem igazán barátságos, ezért nehéz a helyzete úgy a munkahelyén, mint a családban.

A másik gond, ha valakinek a névszámából hiányzik a 6-os, hogy nem igazán képes a felelősség vállalásra, vonatkozik ez akár a családi életére, akár a munkahelyére.  Azt hiszi, hogy mások jogtalanul igyekeznek ráhárítani bizonyos dolgokat, ami természetesen az ő felelőssége lenne, és szeretne kitörni a korlátok közül. Mindig fellázad a sorsa ellen, és az egész világ ellen, amely őt ilyen mostohán kezeli. Ezért valóban nehéz másokkal együtt élnie, vagy másoknak ővele.

Akinek hiányzik a 6-os az életéből meg kellene értenie, hogy milyen fontos a szeretet az életben, és mekkora baj, ha pontosan ez hiányzik az ő életéből. Másoktól szeretetet kapni csak kölcsönösség alapján lehetséges, és ezt csak akkor tudja elérni, ha a gondolkodása rugalmasabbá válik. Meg kellene tanulnia mások véleményét is tiszteletben tartani, meg kellene tanulnia igyekezni, alkalmazkodni másokhoz, környezetéhez, és élet körülményeihez.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top