Numerológiai alapismeretek – A négyes és az ötös hiányáról

2008. 05. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem igazán kedveli a szükséges előkészítő, szervező, rendező, osztályozó tevékenységet, és a részletekkel való bíbelődést, pedig ezek a műveletek szükségesek mindenfajta komolyabb munkateljesítményhez, akár a műszaki területen, akár a művészetek területén.

A játékos természetű 3-as, a nyugtalan 5-ös a tehetségek és képességek szétforgácsolását okozhatja, ha hiányzik a névszámából a 4-es. Hiányzik így minden, ami tervszerű, komoly, céltudatos munkára és tehetségének helyes irányba terelésére késztetné a név tulajdonosát. A 4-es biztosítaná az alapot, a szerkezetet, ami összefogja az egész felépítményt. Magával az egyéniséggel kapcsolatban is az alapokat, a szilárd alépítményt és a szerkezetet, a támaszokat mutatja a 4-es szám.

Ez alatt értjük a név tulajdonosának egészségét is. A 4-es hiánya nem ritkán jelzi, hogy a név tulajdonosa többször gyengélkedik, különféle egészségügyi panaszai vannak. Akinek hiányzik a név- vagy a személyi számából a 4-es a legjobb terápia a szabad levegőn végzett fizikai munka. Annak meg kellene szívelnie a mondást, hogy a „Géniusz összetétele a következő: 10 %  sugallat, 90 % aspiráció, vagyis verejték.

Ha hiányzik az 5-ös szám…

Az 5-ös szám az alkotókészséggel, az alkotóerővel és a képzelőerővel áll szoros kapcsolatban. Ha az 5-ös szám hiányzik, akkor a névszám tulajdonosa hajlamos lehet arra, hogy visszahúzódjék, nem szeretné megismerni az életet, és nem is szeretné élvezni azt.

Sajnos nagyon kevés képzelőerővel rendelkezik, és így nehezen tudja elhinni, hogy bármiféle változás, fejlődés, vagy új tapasztalatok megszerzése az ő javát szolgálhatná. Nem szeretne együtt haladni senkivel és semmivel, a társadalommal sem, és egyéniségét sem szeretné kibontakoztatni.

Akinek a névszámából vagy születésszámából hiányzik az 5-ös szám, annak nagyon kellene igyekeznie az életet jobban megismerni, és megszeretni. Tudatosan kellene törekednie arra, hogy megtanuljon alkalmazkodni a változásokhoz, hogy változtatni tudjon ő maga is bármin, akár az életén is. Meg kellene tanulnia az embertársaihoz is pozitív módon viszonyulni, több megértéssel és türelemmel.

Kapcsolódó anyagok:

$$494$$

$$436$$

$$322$$

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top