Olivér visszamegy a villába?

2011. 04. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Aki követi a műsort, annak már megfordulhatott a fejében a kérdés, hogy mi fog most történni, hiszen néhány nappal ezelőtt a napi összefoglaló alatt a csatorna feltette az eddigi legizgalmasabb online kérdést: ki hiányzik legjobban a villából?

A nézők nagy többségben Olivért választották, jócskán lemaradva, a futottak még kategóriában Gigi neve szerepelt, míg Szandikára, Lacira, Zsófira, Gombira, Leonidaszra, Ginára, Kristófra és Zsuzsira jóformán senki nem voksolt. Az eredmény várható volt, Szandika esetében talán meglepő, a többieken annyira nem csodálkoztunk.

A hírt, hogy a vagány srác újra beköltözne, egyelőre senki sem erősítette meg az RTL Klub részéről, ám Olivért azonnal mikrofonvégre kapta egy bulvárlap. Mit szólna, ha visszamehetne, hogy felborzolja kicsit a kedélyeket?

A villa Vagánya természetesen kész tervvel venné be újra a Kulipintyót. Szívesen térne vissza, hiszen ezzel is támogathatná kicsit két barátja, Éva és Alekosz harcát Béci és társai ellen. "Borzasztóan nagy hibát követnék el azzal, ha egyből a vérét kezdeném szívni.” – mondta el Béciről. „Azzal viszont sokkal rosszabb helyzetbe tudnám őt hozni, ha egész nap azt látná, hogy Évával és Alekosszal csináljuk a hangulatot a villában.” – tette hozzá, ezzel együtt tervét is elárulva. Mindemellett megjegyezte azt is, hogy nem tudja, honnan az értesülés, de ő nem tud semmiről.

Szóval a kérdés továbbra is fennáll: jön az újabb fordulat? Bár Olivér beküldése felvet azért néhány egyéb gondot is. Például hogy mit szólnak majd a másik csapat rajongói, hiszen a csínytevésekre mindig kapható srác – ahogy maga is mondta – nagy lendületet adhat a finisben a két szövetségesnek, Évának és Alekosznak. Ebben az esetben viszont jelentős hátrányba kerülhet a velük szemben álló Béci, akinek immár Jerzyt leszámítva semmilyen támasza nincsen odabent, ráadásul minden valószínűség szerint éppen a leggyengébbnek gondolt sógorát viszi majd ki. (Hogy Anikó hova állna, azt még megtippelni is nehéz, hiszen annak idején igen gyengéd szálak fűzték Olivérhez, most viszont egyre inkább Béci fele húz.) Mindenesetre okos húzás volt ezt a döntést a rajongókra bízni, hiszen így senkinek nem kell magyarázkodnia: a nézők szavaztak, az ő szavuk pedig szent. Nincs mit tenni.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top