Hozzávalók:
50 dkg alma
30 dkg cukor
30 dkg liszt
3 db tojás
1 mokkáskanál őrölt fahéj (lehet többet is beletenni, ízlés szerint)
1 csomag sütőpor
durvára vágott dió ízlés szerinti mennyiségben
Elkészítés:
A 3 tojással elkavarjuk a cukrot, lisztet, fahéjat, sütőport.
Belereszeljük az almát, jól összekavarjuk, tepsibe rakjuk. (Sütőpapírt szoktam a tepsi aljára rakni, de lehet zsírozott, lisztezett tepsibe is.)
Tetejét megszórjuk durvára vágott dióval. (Mogyoróval is helyettesíthetjük, ha valaki nem szereti a diót.)
Előmelegített sütőben, tűpróbáig sütöm.
Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!