Örök darab a farmerdzseki

2009. 05. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az is lehet persze, hogy állandóan viseled, mindig ugyanazzal a fekete szűk nadrággal, és egy kicsit unod is. Egy klasszikus farmerdzsekiben azonban sokkal több rejlik, mint gondolnád. Millióképpen fel lehet venni: elegánsan, lazán, visszafogottan, szexin... Tudod, minden a ruhadarabok, a színek és a kiegészítők párosításán múlik. A farmerdzseki kedves, alkalmazkodó természet, úgy változik a stylist keze alatt, ahogy a hangulat megkívánja.   

       Cameron Diaz  Jessica Simpson  Agyness Deyn

Ha véletlenül nem található ez az alapdarab a szekrényedben, akkor szerintem érdemes lenne beszerezned egyet, nézd meg, milyen jól ki tudnád használni! Indul a 13 + 1 változat bemutatása!

1. Visszafogott színekben, hosszú ruhával – nőies lesz és lágy. 2. Rózsaszín sorttal és kiegészítőkkel, enyhén pin up stílusban – merészebbé és szexibbé válik.

     Hosszú ruhával  Szexisen

3. Fényes, térdig érő ruhával és lapos cipővel – vacsorázni is felveheted. 4. Vászonnadrággal – tökéletes megoldás lehet egy hétvégi vásárláshoz.

     Fényes ruhával Vászonnadrággal

5. Mintás rövid ruhával – akár dolgozni is magadra öltheted, ha a dress code nem tiltja a farmert. 6. Zöld sorttal – nyaraláskor vagy hétvégi programokhoz hordhatod.

     Mintás ruhával Zöld sorttal  

7. Buggyos háremnadrággal, magas sarkú cipővel vagy koktélruhával – már elegánsabbá teheted.

     Buggyos nadrággal  Koktélruhával    8. A klasszikus összeállítást is képes feldobni – bárhol megjelenhetsz benne. 9. Fekete miniruhával és csillogó Converse-szel – a 80-as éveket idézi fel.

    Klasszikus stílusban Csillogó converse-szel

10. Tudod, nem szeretem a farmer-farmer összeállítást, de sorttal még elmegy, főleg ebben a szintén kicsit rockos stílusban.

 

11. A barnát imádja a farmerdzseki, nem is hiányzik innen más árnyalat.

 

12. Fodros szoknyával, rózsaszínnel és ezüst papucscipővel – romantikus kislánnyá varázsol. Élénk színű fodros szoknyával is megmarad a gyermeki báj, de sokkal dögösebb.

   Rózsaszínben Lila fodros szoknyával  

+1 Csak természetesen! A minták, színek és az alapanyagok is gyönyörűen harmonizálnak.

Jó túrkálást a szekrény aljában!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top