Őrültek ruhatára

2010. 02. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Édességfüggők előnyben! íme egy ruha, ami garantálja, hogy sohase fogyj ki a csokiból! Egy-egy darab elfogyasztásával biztos a feldobódás, viszont vigyázni kell, hogy le ne edd magadról az összest, mert akkor bizony olyan dolog is kikandikálhat, amit nem szeretnél…

Hűs fuvallat kedvelőknek egy igazi léghűtéses darabbal szolgálhatunk. A nagy nyári melegben bizony jól jön egy frissítő szellő a szoknya alá! Bár egy kicsit űrbéli látványt nyújt a hátrészre szerelt csőrendszer, de a ruhába épített „légkondi” ennyi áldozatot megér!

Fű szoknyában még mindig furcsán néznének rád az emberek, de csak addig, míg divatba nem jönnek ezek a rejtőzködő darabok! A titkos tavaszi légyottok és a fűben hentergős lámúrok  elengedhetetlen kellékei, hiszen ápol, eltakar, álcáz… Ha Madonna fel merte venni, mi miért nem? Na, vajon miért?

Oda, se neki, ha sürgős dolgod akad és nincs a budiban WC papír! Ha ezt a modellt viseled, nem fog nagy fejtörést okozni a dolog! Ki venné észre, ha egy darabka hiányzik a ruhádból?

A toll díszítés talán örök darabnak számít, de azért kérdés, hogy mennyit és hová rakunk belőle. Hát ennél a modellnél nem spóroltak! Feltételezzük, hogy az állatbarátok elborzadva fordulnak el a ruha láttán, hiszen a nyakdísz egy döglött sas hatását kelti…

Rengeteg őrült darabot kreál a mai divatvilág, valószínűleg olyanokat is, melyeket sokszor csak a kifutón láthatunk. A fantázia szárnyalásának nincsenek határai. Az ilyen ruhákat készítő tervezők valószínűleg arra pályáznak, hogy a csajok tűrőképessége is végtelen… Valóban így lenne?

- BDBrigi - 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top