Őrültségek tárháza

2009. 12. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2000. december 31-én egy amerikai nő elveszítette a tehenét. Be is jelentette az esetet a rendőrségen, és egy a nyakában csengőt, lábán rózsaszín balettcipőt viselő állatról adott személyleírást. A boci valószínűleg nem így járt-kelt minden nap, hanem csak az alkalomra öltöztette be gazdája.

Egy másik nő, 1997 utolsó napján lett féltékeny leszbikus barátnőjére, akit leszúrt egy szilveszteri buliban. A harminchárom éves nő azért ölte meg svéd barátnőjét, mert az véleménye szerint túl erotikusan táncolt egy férfival. Biztos attól félt, hogy a párja az ünnepek alkalmából pár órára heteroszexuálissá változott. Négy évet kapott tettéért.

De a férfiak sem maradnak le az őrült tettek sorában. Egy negyvenéves amerikai férfi is elment megünnepelni az újévet kedvesével, és a bulin megkérte a kezét – ez nagyon romantikus. Aztán fejbe vágta egy kormánybilinccsel – ez már kevésbé. A pár néhány órával a leánykérés után veszett össze, és a férfi az előbb említett módon próbált meg érvényt szerezni szavainak. A lányt kórházba szállították. Hogy felépülve végül hozzáment-e heves kedveséhez, nem tudni. De ha igen, meg is érdemelte azt az ütést.

De vannak szomorúbb esetek is. 2007. január elsején egy kilencéves pakisztáni fiú el akarta játszani a két nappal azelőtt kivégzett iraki diktátor, Szaddam Husszein akasztását. A játék olyan jól sikerült, hogy a fiú is kötél általi halált halt. Példáját követte még aznap egy tízéves amerikai fiú is, akinek szintén túl jól ment a játék.

De vissza a vicces esetekre. Egy szegedi férfi 2005 szilveszterén feltört egy autót – egy sajt miatt. Meglátta ugyanis az étvágygerjesztő tejterméket a kocsi hátsó ülésén, betörte az ablakot, és elemelte. Vesztére azonban az autó tulajdonosa tanúja volt szörnyű tettének. Elfogta a tolvajt, és átadta a rendőröknek. Három kérdés is felmerül az üggyel kapcsolatban: hány napja (vagy inkább éve) nem ehetett a delikvens, hogy ilyesmire ragadtatta magát? Miért tart valaki sajtot az ülésen? Mennyit lehet kapni ezért a gonosztettért?

De találkoztak már részeg fürdőzőkkel, akik a Dunába merülve próbálták férfiasságukat igazolni. A kihűléssel és a majd mínusz 4 fokos vízzel nem számoltak. Viszont remegtek, mint a kocsonya, így nem igazán tűntek férfinak.

Az alkohol képes arra, hogy megőrüljünk, de maradjunk normálisak, ameddig csak bírunk. Ha már nem megy, akkor legalább olyat tegyünk, amit jövőre sem bánunk meg. És vajon mit tartogat az idei szilveszter? Hát jövőre kiderül…



Szerző

donna.hu



Scroll to Top