Hozzávalók: 80 -100 dkg tarja, 1 dl paradicsomlé, 1 dl olaj, 1 mokkáskanál só, 1/2 citrom leve, 3-4 gerezd fokhagyma/összetörve/, 1 teáskanál ételízesítő, 1 púpozott kávéskanál majoránna, egy teáskanál mustár.
Az olaj + a paradicsomlé mennyiségét én 50%-al megnöveltem, mert a zaftja is nagyon fini! A húst előző este kiverjük, sózzuk-borsozzuk, s a lébe tesszük éjszakára. Másnap ebben a lében sütjük közepes lángon, alufólia alatt 45-55percig.
Jó étvágyat Mindenkinek, aki megcsinálja!
Köszönjük szépen Vitai Lászlónak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.