Paradicsomleves

2009. 07. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Paradicsomleves

Hozzávalók 4 személyre:

sűrített paradicsom 3 doboz 140 gr-os (csinálhatjuk üveges paradicsomléből is)

2-3 evőkanál liszt

1 csapott kanál pirospaprika

2 db mozzarella sajt

1 dl olaj

oregáno, rozmaring, bazslikom, ételízesítő, cukor

Olajban, liszttel világos rántást készítünk, majd a tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a paradicsompürét, felengedjük vízzel, ízesítjük ételízesítővel, oregánóval, rozmaringgal, bazsalikommal, cukorral ízlés szerint. Ha nem elég sűrű még egy rántással sűríthetjük.

Kis kockákra vágjuk a mozzarella sajtot és a még meleg levesbe beleszórjuk.

Melegen tálaljuk. 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top