Szeretnék veletek megosztani egy gyorsan elkészíthető fincsi receptet, remélem nektek is tetszeni és ízleni fog!
Hozzávalók: 50 dkg karaj v. combszelet, 20 dkg ecetes uborka,2 dl tejföl, só, bors,őrölt gyömbér és szerecsendió, 2 dkg margarin.
A jól kivert hússzeleteket besózzuk, borsozzuk és kivajazott tűzálló tálba helyezzük. Közben az uborkát lereszeljük és elkeverjük a tejföllel, fűszerezzük gyömbérrel és szerecsendióval. A hússzeleteket bevonjuk ezzel a mártással, lefedjük fóliával és kb 40 perc alatt megsütjük.
Ha nagyobb adagot készítünk akkor rétegezhetjük is a húst és a mártást, és aki szereti reszelt sajtot is szórhat rá! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Köszönjük szépen Oleszka Mariannának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!