Pikánsan pácolt csirkecombok

2008. 11. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók 2 személyre: 3 db húsleveskocka, 1 mokkáskanál örölt bors, 3-4 db csirkecomb, 1 mokkáskanál fűszerpaprika, 1 teáskanál méz, 1/2 dl étolaj.

A húsleveskockákat 3 dl vízben feloldjuk, ezután lehűtjük. Hozzáadjuk a 1/2 dl étolajat, örölt borsot, a mézet és a fűszerpaprikát. A páclébe helyezzük a csirkecombokat és 3-4 órán át hűtőben érleljük. Lehet előző este is elkészíteni úgy jobban átjárják a combokat a fűszerek.

160 fokra előmelegített sütőben ropogosra sütjük úgy, hogy 15 perc elteltével folyamatossan kenegetjük a páclével.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Szabóné Bláser Katalinnak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket a recept@donna.hu  e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top