Hozzávalók 2 személyre: 3 db húsleveskocka, 1 mokkáskanál örölt bors, 3-4 db csirkecomb, 1 mokkáskanál fűszerpaprika, 1 teáskanál méz, 1/2 dl étolaj.
A húsleveskockákat 3 dl vízben feloldjuk, ezután lehűtjük. Hozzáadjuk a 1/2 dl étolajat, örölt borsot, a mézet és a fűszerpaprikát. A páclébe helyezzük a csirkecombokat és 3-4 órán át hűtőben érleljük. Lehet előző este is elkészíteni úgy jobban átjárják a combokat a fűszerek.
160 fokra előmelegített sütőben ropogosra sütjük úgy, hogy 15 perc elteltével folyamatossan kenegetjük a páclével.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Szabóné Bláser Katalinnak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre!