Pizzatészta

2010. 06. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Hozzávalók:

1 élesztő 5 ml meleg víz 1 kávéskanál cukor (nagyobbik fajta) 1 kávéskanál só (nagyobbik fajta) 3 ek. olaj liszt

Az élesztőt a vízben egy pici cukorral felfuttatod, beleadod a sót, olajat, és végül a liszttel addig gyúrod, míg fánk puhaságú nem lesz. 30 percig pihenteted, majd egy hosszúkás tepsibe olajat öntesz, beleforgatod a tésztát és kinyújtod a kezeddel. Pizza krémmel megkened, (sonka, kukorica, gomba stb. tetejére a sajtot úgy reszeled, hogy beterítse, mert akkor nem szárad meg a tészta.

Nagyon finom!

Köszönjük szépen Kocsisné Pozsár Anikónak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top