Rá se lehet ismerni Britney Spearsre!

2011. 03. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az énekesnő újra ellepte a médiát most, hogy a küszöbön áll hetedik, Femme Fatale címmel illetett stúdióalbumának megjelenése. A kampányhadjárat újabb állomása a V Magazine, melynek fotóin rá se lehet ismerni az egykori tinibálványra.

Hogyan nem láttuk még a gyermekkora óta reflektorfényben élő Britney-t? Nézzük csak, volt bájos Mickey Mouse Club tag a Disney-nél, aztán szerethető tinisztár, aki váltig állította, hogy még érintetlen, aztán egyre dögösebb lett, majd feleség és anyuka, aztán elvált, amit az összeomlott, kopaszra borotvált fejes stádium követett. Szerencsére azóta összeszedte magát, és újra próbálkozik visszakerülni a slágerlisták élére. Eddig inkább kevesebb, mint több sikerrel, de hátha majd most.

 

 

Visszatérve a hogyan nem láttuk még Britney-t kérdésre, sokféleképpen bemutatkozott már nekünk, de ennyire színes oldalával, mint amit a V Magazine-ban hoz, még valóban nem találkozhattunk. A fotósorozaton ugyanis hol sárga, hol kék, zöld, vagy éppen rózsaszín átfestést kapott. A szó szoros értelmében, tetőtől talpig. Na meg persze jó sok retus igazítást is, hogy a lehető legjobb formáját hozza, mert hát valljuk be, némileg megkopott már egykori fénye. Azért reméljük, hogy az új albuma sikeres lesz, és hogy valami teljesen újjal tud meglepni minket zeneileg, melyet talán önmaga újra feltalálása is követ majd, lehetőleg pozitív és nem negatív irányba.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top