Hozzávalók:
1 db vörös hagyma
50 dkg darált hús
1 db babérlevél
só, bors
10 dkg füstölt kolbász
1 doboz sűrített paradicsom
ízlés szerint, gomba, kukorica
2 kanál liszt
1 pohár tejföl
1 csomag penne tészta
A vöröshagymát meg dinszteled, beleteszed a darált húst, a babérlevelet, sót, borsot. Mikor majdnem megfőtt, hozzárakod a kolbászt, utána a paradicsomot, gombát és a végén a kukoricát. Majd a lisztet kikavarod tejföllel és behabarod. összeöntöd a megfőzött tésztával. A tetejét megkened tejföllel és sajtot szórsz rá. Előmelegített sütőben, addig sütöd, míg aranybarna lesz a sajt.
Köszönjük szépen Tompos Mónikának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!