A palacsinta elkészítését gondolom, mindenki tudja, ezért nem írom le.
Rizses töltelék elkészítése:
A rizi-bizit ízesítjük sóval, őrölt borssal, tegyünk bele reszelt sajtot, tejfölt és keverjük össze úgy, hogy kenhető állagú legyen.
Húsos töltelék:
Daráljuk le a füstölt felvágottat, ízesítjük sóval, őrölt borssal, tegyünk bele tejfölt, lehet sajtot is és ezt is úgy keverjük össze, hogy kenhető legyen.
Töltsük bele a palacsintába a tölteléket, tekerjük fel, rántsuk ki és forró olajban, aranybarnára süssük meg.
Jó tanács: palacsinta készítésénél a tésztába nyugodtan lehet beletenni több sót is, hogy elvegye az édes ízt
A rántott palacsinta elkészítése sok időt vesz igénybe, de nagyon finom.
Fogyaszthatjuk ketchuppal és majonézzel is.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Fesető Editnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.