Rántott palacsinta kétféle ízben

2010. 03. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A palacsinta elkészítését gondolom, mindenki tudja, ezért nem írom le.

Rizses töltelék elkészítése:

A rizi-bizit ízesítjük sóval, őrölt borssal, tegyünk bele reszelt sajtot, tejfölt és keverjük össze úgy, hogy kenhető állagú legyen.

Húsos töltelék:

Daráljuk le a füstölt felvágottat, ízesítjük sóval, őrölt borssal, tegyünk bele tejfölt, lehet sajtot is és ezt is úgy keverjük össze, hogy kenhető legyen.

 

Töltsük bele a palacsintába a tölteléket, tekerjük fel, rántsuk ki és forró olajban, aranybarnára süssük meg.

Jó tanács: palacsinta készítésénél a tésztába nyugodtan lehet beletenni több sót is, hogy elvegye az édes ízt 

A rántott palacsinta elkészítése sok időt vesz igénybe, de nagyon finom.

Fogyaszthatjuk ketchuppal és majonézzel is.

Jó étvágyat!

 

Köszönjük szépen Fesető Editnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.     

 

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top