Hozzávalók: 4 db répa, 2 db tojás, 2 evőkanál vaj, 1 csom. sütőpor, 4 dl cukor, 200 g sótlan mogyoró, 100 g torta bevonó, 4 dl liszt, 5 dkg mazsola, 1 dl tej.
A répát lereszeled, hozzá adod a cukrot, vajat, tojást, és jól össze kevered. A lisztet a sütő porral külön tálba elkevered, hozzá adod a répás masszához. A mogyorót ledarálod, a mazsolával és az apró kockára vágott torta bevonóval az egésszet össze kevered, a tej csak akkor kell, ha nagyon sűrű a tésztád. Sütő papírral bélelt tepsibe öntöd, elsimítod, és sütőben készre sütöd.
Hidegen, melegen nagyon finom, és egyszerű elkészíteni. Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Pappné Icának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!