Tészta:
6 tojássárgáját 15 dkg porcukorral habosra keverünk. Hozzáadunk 7 evőkanál réteslisztet, fél csomag sütőport, 1 kávéskanál ecetet, 2kanál fehérbort /vagy vizet,3 dkg kakaóport. Hozzáadjuk még a tojások felvert habját. Kisütjük, mint a piskótát.
Krém:
6 tojássárgájából, 3 evőkanál lisztből, 3dl tejből sűrű krémet főzünk. 1 ráma margarint 15 dkg porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral kikavarunk habosra. Ha kihűlt a massza, a margarinnal összevegyítjük és a barna piskóta tetejére kenjük. Utána a 6 tojásfehérjét 30dkg cukorral, 1 vaníliás cukorral gőz fölött kemény habbá verjük. Ezt rákenjük a sárga krém tetejére, ezután csokoládéreszelékkel leszórjuk!
Jó étvágyat hozzá!
Köszönjük szépen Bendő Róbertnének, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.