Hozzávalók: 50 dkg rizs 8 tojás cukor vaníliacukor A tepsi kikenéséhez: olaj és zsemlemorzsa.
Megfőzzük a tejberizst. A 8 tojás sárgáját kb. 30 dkg cukorral és a vanillincukorral kikeverjük. A tojások fehérjét habbá verjük. Ha kész a tejberizs hozzákeverjük a tojássárgáját utána a habot óvatosan. Ilyenkor tehetünk bele idény gyümölcsöket is. A kikent tepsibe öntjük és megsütjük. Ha kihűlt felszeleteljük porcukorral meghintjük vagy vaníliásodóval, esetleg lekvárral kínáljuk.
Köszönjük szépen Szabóné Hugyák Juliannának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.