Rob Pattinson 2010 legkapósabb pasija

2010. 12. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kristen Stewart felkötheti a nadrágot, ugyanis egyre több színésznő áradozik olvadozva barátja, Robert Pattinson képességeiről.

A magánéletben félénknek és visszahúzódónak mutatkozó Kristen maga is úgy gondolja, hogy bár eddigi pályafutása legnehezebb feladata volt Bellát eljátszani a Twilight című mozisorozatban, de az intim jeleneteknél ő is elolvadt, mint ahogy azt bárki más is tette volna, hiszen Robert fantasztikus színész és egyéniség is egyben, rendkívül erotikus kisugárzással. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a két fiatal tehetség a forgatások alatt annyira összemelegedett, hogy azóta is egy párt alkotnak, nemcsak a vásznon, de a való életben is. Ám Kristennek vigyáznia kell, ha meg akarja tartani szerelmét, mivel úgy tűnik, Robert Pattinson az idősebb színésznők szívét is igen gyakran megdobogtatja. Lássuk, kik ők!

Reese Whiterspoon

A hamarosan Magyarországra is megérkező Water for Elephants című filmben játszott együtt Robbal, és szinte másról sem tudott áradozni filmjük kapcsán, mint a srác fantasztikus képességeiről, többek között a csókolózás terén is.

Christina Ricci

A 30 éves színésznő a Bel Ami kapcsán hasonló kinyilatkoztatással állt elő, de amellett, hogy Rob nyelvérzékét dicsérte, azért azt is megjegyezte, hogy fantasztikus a srác magánemberként is, rengeteget nevettek a forgatások alatt.

Christina Aguilera

Mikor az énekesnőt egy rádióműsorban arról kérdezték, mit szól a nemrég felfedezett Robhoz, az énekesnő szinte turbékolva mondta: "Ó, Robert Pattinson... Igen, khmm."

Bryce Dallas Howard

A színésznő, aki a legújabb Twilight-részben tűnik fel, úgy nyilatkozott: "Megszámlálhatatlanul sokszor láttam a Twilight összes részét. Mivel mindenki tudja, mennyire megszállott lettem, a sokadik alkalom után egy kedves barátom a születésnapomra egy cetlivel ajándékozott meg, melyen Rob képe volt, alatta egy üzenettel: "Élj veszélyesen!" A férjem erre annyit kérdezett: "Aggódnom kellene emiatt?"

Jennifer Love-Hewitt

"Elájulok tőle! Tudod, ő Edward Cullen. Tud repülni, énekelni, zenélni és nézi, ahogyan alszol. Akarom!"

 

Megan Fox

"Meg akarom őt enni! Annyira szép akarok lenni, mint ő! Akarom a szép haját és az igéző tekintetét!"

Paris Hilton

"Csak tegnap este láttam a Twilightot, de azt kell mondjam, Robert egy csodálatos férfi és fantasztikus színész. Mesés!"

Dakota Fanning

Kristen Stewart legjobb barátnője csak annyit mondott sejtelemesen az MTV-nek: "Nagyon, nagyon aranyos!"

Miley Cyrus

Annak ellenére, hogy a Hanna Montana sztárja nyílt színen kijelentette, nem kedveli ezt a Twilight-őrületet, ami manapság megy, miután személyesen találkozott Robbal, annyit üzent rajongóinak: "Ma megöleltem Rob Pattinsont. Oké lányok, már mindent értek! Nagyon cuki!"

Nos, hölgyek? Önöknek mi a véleménye?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top