Sajtos-gombás rakott hús

2008. 04. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A húsokat besózzuk és fél órára hűtőbe tesszük. Tisztított, apró kockára vágott hagymát üvegesre pirítunk. 2 üveg gombát átmosunk és beletesszük a hagymába, ezt is egy kicsit átpároljuk. Borsozzuk, ráöntjük a tejfölt, és ízlés szerint mustárt teszünk bele. Felrottyantjuk és levesszük a tűzről.

A húsokat mindkét oldalukon teflonsütőben kicsit megsütjük.

Tűzálló tálba rétegezve rakunk: sonkát, húst, gombás öntetet, úgy, hogy sonka legyen a felső sor. Bőven reszelünk rá sajtot és sütőben megsütjük.

Köszönjük szépen Borsosné Rácz Valériának a receptet!

Kapcsolódó fórum:

$$f1646$$

$$f26$$

$$f864$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top