Hozzávalók: 1/2 kg orsó száraztészta 2 db tejszínes tömlős sajt 20 dkg trappista 20-25 dkg sonka
A tésztát kifőzzük, leszűrjük a szokásos módon, félretesszük. A kockára vágott sonkát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a két db tömlős sajtot, jól elkeverjük.
Ezután beletesszük a kifőtt tésztát, ezzel is összekeverjük majd a reszelt sajtot tesszük bele, viszont egy keveset félreteszünk, hogy fogyasztás előtt rászórjuk a tányérban lévő sajtos tésztára. Egyszerű, gyors, finom. Jó étvágyat mindenkinek!
Köszönjük szépen Herceg Juditnak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.