Sajttekercs másként

2009. 03. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Itt a Donnán olvastam egy nagyon finom receptet-a sajttekercset. El is készítettem,nagyon finom lett, de ötletet kaptam egy másik változat elkészítéséhez.

Saját készítésű sajtomat (kb 40dkg) mindjárt meleg állapotában egy vizezett fóliára öntöm, és szétsimítom.Tölteléknek vegyes zöldségeket (kb 20dkg) párolok meg és még adok hozzá 2 evőkanál majonézt és  5dkg kenhető sajtot, picit megsózom. Rásimítom a sajtra és összetekerem. Hűtőben tárolom és lehülés után szépen lehet szelni.

 

Nagyon mutatós és finom! Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Bakos Elvirának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre!Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top