Sál őrület

2009. 10. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Elsőként lássuk a Terranovát! A választék mind színben, mind anyagban bőséges, a vászonszerű kockás mellett továbbra is hódít náluk a vastag, nagy szemű, kötött változat is. Semmi extrémitás, vedd lazán!

A legnagyobbak egyike, a Gucci, többféle kötési móddal is előállt. Az elől hosszan leengedett, hátul megkötött nagyon divatos lesz idén, egy dologra figyelj, ehhez nem jó a merev anyagú, keskeny sál! Mindenképpen nagy méretekben kell gondolkodni.

Szintén Gucci ötlet az elegánsabb ruhákhoz, nyitott felsőkhöz, a kis kendőre egy apró medált akasztani. Személyes kedvencem a most következő Spatters and Jane darab, ahol a megkötéssel bajlódni teljesen felesleges, ugyanis a sál maximum ki- és begombolható!

Férfiak, ne csüggedjetek, számotokra is van egy-két tippünk. Ha tavaly beruháztatok az aprókockás nyakravalók egyikére, azt bizony jól tettétek, mert idén is első helyen áll ez a minta. Ha pedig szeretitek a feltűnést, minél hosszabb és szélesebb, kasmír anyagú sálat szerezzetek be magatoknak, mert amellett, hogy nagyon elegáns és divatos, vonzza a női tekinteteket.

 

Hölgyek számára végül, de nem utolsó sorban még egy ötlet: a kellő kiterjedéssel rendelkező változat stólaszerűen is a test köré tekerhető. Őszi napokon blézer helyett, pulóver fölé kiváló megoldás!

Megmutattuk, a divatdiktátorok idén hogyan tekerik-csavarják-hurkolják, és milyen anyagokból készítik a trendi kiegészítőt! Most rajtad a sor, hogy alkalmazd!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top