Hozzávalók: 2 db margarin, 30 dkg cukor, 6 tojás, 35 dkg liszt, 1 sütőpor, 2 kanál kakaó, 10-12 db sárgabarack (mirelit vagy befőtt), 1 vanília puding + 0,5 dl tej, 1 tortabevonó.
25 dkg vajat 25 dkg cukorral krémesre keverünk, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, rászitáljuk a sütőporral kevert lisztet és jól összedolgozzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a tészta felét. A másik felébe keverjük a kakaót és a világos tésztára simítjuk. Kirakjuk barackkal, és kb 30 percig sütjük és kihűtjük.
A vajat a maradék cukorral kidolgozzuk, a pudingot előírás szerint készítjük, ha kihűlt összedolgozzuk a vajjal és a süti barackos felére kenjük majd bevonjuk csokimázzal. A puha csokiba hullámokat mintázunk villával, és amikor megdermedt, porcukorral megszórjuk.
Köszönjük szépen Farkas Zsuzsának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!