Sárkányvonalak mentén

2011. 06. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mi a közös az emberi test és Földünk között? Számos dolgot fel lehetne sorolni, mi azonban ezek közül most csak egyet szeretnénk kiemelni. Ahogy az emberi testen rengeteg akupresszúrás pont található, úgy Földünk is rendelkezik ilyen csomópontokkal. Induljunk el egy kis felfedezőútra, és nézzünk körbe ezeken a helyeken…

Az ősi tudás szerint a Földet bizonyos energiarendszerek, úgynevezett Szent György vonalak vagy más néven Sárkányvonalak hálózzák be, melyek igen erős energetikai rezgést képviselnek. Ezeknek a vonalaknak a metszéspontjánál az emberi test akupunktúrás pontjaihoz hasonló gyógyító pontok alakultak ki, a többszörös vonalkereszteződéseknél pedig szakrális, szent helyek létesültek. Ilyen például az angliai Stonehenge, a perui Machu Picchu, az egyiptomi Kheopsz piramis vagy éppen a Pilisben található Dobogókő, melyet a Föld szívcsakrájaként tartanak számon, és szintén energiavonalak metszéspontjainál található.

A Sárkányvonalak energiája a föld erőteréből, mágnesességéből táplálkozik, hálóját eltérő polaritás és erőintenzitás jellemzi. Mivel hatalmas energialöketet adnak a rajtuk tartózkodónak, így az emberek csakhamar felfedezték, hogy pár perces ott tartózkodással erős energetizáló hatással bírnak, azonban huzamosabb idő alatt (élni, lakni rajta) inkább káros, mint hasznos.

Természetesen ezek után mindenkiben felmerül a kérdés: honnan tudjuk, hogy otthonunkat nem hálózzák be hasonló vonalak? Elsősorban radiesztéziával foglalkozó szakembert érdemes megkeresni, aki különböző eszközök használatával képes bemérni a káros és kevésbé káros vonalakat, csomópontokat, illetve annak függvényében tanácsot, javaslatot is tesz a ház átrendezésére, a hatások kivédésére.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top