Hozzávalók:
tarjaszeletek, két nagy hagyma, paprika, paradicsom, egy alma, fűszerek.
Egy jénai tálat kiolajozunk, a hagymákat belekarikázzuk, erre a paprikát, majd a paradicsomokat. A tarjaszeleteket ráhelyezzük, nagy fűszerezés nem kell neki, mivel a lecsó megadja az ízt. Egy kis só, bors, én meglocsoltam szójaszósszal. Az almaszeleteket közé helyezzük, nem árt egy kis vizet aláönteni, de csak keveset, lefedjük alufóliával és mehet a sütőbe. A jénaiban látszik jól, amint szépen forr a lecsó a húsok alatt. Ezeket a zöldféléket aztán összepasszírozhatjuk és tejszínnel vagy tejföllel besűrítve selymes szósz válik belőle,amit tálaláskor a szeletekre önthetünk. Burgonyapürével, salátával készen is van a vasárnapi ebédünk.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen! Továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!