Soul szól

2009. 01. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az énekes hatodik stúdió albuma a legendás hírű producer, David Foster közreműködésével készült, aki így nyilatkozik az énekesről:

– Rengeteg lemezt csináltam már, de még sohasem élveztem ennyire a felvételek elkészítését, mint amikor Seal-lel dolgoztam együtt. Azt hiszem, ő az egyetlen énekes a világon, aki meg tudta csinálni ezt az albumot, aki újdonságot és frissességet tudott adni ezekhez a klasszikusokhoz. Miközben nagy tiszteletet tanúsít irántuk, a magáénak érezte őket és „Seales-re” tudta őket formálni. Arra született, hogy elénekelje ezeket a dalokat…

 

A londoni születésű SEAL először a kilencvenes évek elején tűnt fel a brit zenei életben azzal, hogy megírta a „Killer” című dalt. Ezt követte a „Crazy”, és ezzel a dallal Seal kivívta a szakma elismerését, majd világszerte nagy sikert aratott a következő négy albumával. Legendás hangi adottsága olyan dalokat vitt sikerre, mint a „Prayer for the Dying”, a „Kiss From a Rose”, és a „Don’t Cry”. Áradó, sötét baritonja felerősíti az érzelmeket, melyekkel megtölti dalait.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top