„Sri Lanka titkai” a kastélyban

2009. 05. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A wellness fogalma  a kastélyszállóban, maga az életfilozófia; a tradicionális, mégis wellness szemléletű táplálkozást, a”soft-wellness” programokat, a test és a lélek egyensúlyát ötvözi, mely hihetetlen összhangba kerül…

Június elején azonban ez a filozófia tovább erősödik, és Sri Lanka titkai lopják be magukat a kastély mindennapjaiba. De mitől olyan izgalmas egy kis ország, ami szinte épphogy csak kétharmada Magyarországnak, mégis megannyi titkot, illatot, ízt rejt magában?

2009. június 6-án mindezt feltárhatják. Utazzon el a képzelet szárnyain Sri Lankára, és ismerje meg az Indiai óceán északi partjainál található varázslatos kis szigetet, ahol a csábítóan gazdag érzések, és élmények várják! Utazzon erre a bámulatos helyre, a finom homokos tengerpartra, a pálmafák tövébe, hol a gazdag élővilág, buja és egzotikus növényzet megannyi felfrissülést, megújulást kínál hitetlen időkre visszanyúló kultúrájával! A Romantik Hotel Szidónia kastélyszálloda vendégeit bevezeti az ételek és zenék mesés birodalmába, és megismerkedhetnek az Ayurveda, azaz a természetes „Egészségtudomány Világával”.

Ezen a hétvégén ízelítő kaphatnak a „virágzó szépség szigetének” titkairól, hol a legenda szerint Ádám földre lépett, amikor kiűzetett a Paradicsomból.

A kastély programjából: ·         Bemutató film Sri Lankáról ·         Ismerkedés a finom, és fűszeres ételekkel, és lágy zenékkel ·         Az Ayurvédáról Galambos Rózsa tart ismertetőt wellness részlegünkön, aki már több, mint 20 éve eme tudomány szolgálatában áll. Elkötelezett híve annak, hogy az Indiai kultúra csodálatraméltó „kincseit”, és világszemléletét népszerűsítse. ·         A rendezvény házigazdája: Padma Gannoruwa a Tiszteletbeli Sri Lankai Főkonzul.

Ha viszont csemetéivel szeretne kicsit kikapcsolódni, érdemes a kastélyszálló különleges ajánlatára odafigyelniük. Gyermeknap alkalmából ingyenesen, egy teljes hétvégén át, a kastély vendégül látja a legkisebbeket.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top