Stracciatella süti

2010. 01. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tésztához: 8 tojásból piskóta, (ahány a tojás, annyi    kanál a cukor,a liszt+fél csomag sütőpor) Krém: 500ml Hulala, 3drb. 150ml srtacciatella joghurt  Hozzávalók: kevés lekvár a tészta megkenéséhez, fekete kávé,tetszés szerint rum bele, babapiskóta, csokidarabkák

A tésztát a hagyományos módon megsütöm, ha kihűlt megkenem lekvárral.

A babapiskóta domború felét egyenként, nehogy nagyon elázzon, beleteszem a rumos kávéba, rárakom a piskótára, és csokidarabokkal megszórom.
A Hulalát fölverem keményre, beleteszem a joghurtot, és rákenem a piskótára. Csokival megreszelem, és kész.  Ezt így én találtam ki, de a Hulalából sokféleképpen meg lehet csinálni.
Amilyen gyümölcsös joghurtot veszel, olyan gyümölcsöt teszel a piskótára, rá a Hulalát és kész az újabb sütid. Mint pl. barackos, epres. Jó étvágyat.

Köszönjük szépen Mácsodi Dorotának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top