Sült makaróni

2008. 11. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: fél kg makaróni tészta, hat dl tejföl, hat egész tojás, 20 dkg szalámi, 20 dkg sajt, só, oregano, kethup.

A tésztát megfőzzük, lecsurgatjuk és beletesszük egy mélyebb tepsibe amit előzőleg már kivajaztunk. A tojásokat felverjük, belekeverjük a tejfölt és a sót ízlés szerint. Ezt ráöntjük a tésztára, majd reszelünk rá tökreszelőn szalámit és sajtot. Előmelegített sütőbe tesszük és kb. 15 perc alatt készre sütjük. Utána oreganót és ketchupot teszünk még rá. Ezt az ételt nagyon praktikus akkor készíteni, amikor előzőleg kimaradt  pl. paprikás mellől főtt tészta.

Jó étvágyat mindenkinek!

Köszönjük szépen Bakos Elvirának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket a recept@donna.hu  e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top