Szandika férjhez megy?

2011. 03. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Azon, hogy Szandika élete kicsit bonyolultabb az átlagnál, már senki sem lepődik meg, alig egyhetes románca viszont minden eddigi ügyét felülmúlja.

Nemrégen mi is megírtuk, hogy a Plasztiklány szerelmes, méghozzá mindent elsöprő módon. Ezután igyekeztünk követni az eseményeket, amik azonban olyan gyorsan történtek, hogy csak kapkodni tudtuk a fejünket. Most megpróbáljuk összeszedni, mit hozott az elmúlt másfél hét Dika szerelmi életében:

Már a párbajon balhét rendez, mikor meglátja, hogy Sanyi, akivel nincs köztük semmi, egy csinos fiatal lánnyal érkezett a show-ra. Nem sokkal később kiderül, hogy a lány csak Sanyi jó barátja, szállásadója tárt karokkal várja vissza Szandikát.

Alig egy hete van kint, amikor napvilágot lát a hír, hogy visszakapott szabadságának első napján azonnal egy híresség ágyában kötött ki, azt azonban nem árulja el, ki az. Sanyitól sem tudunk meg semmit, bár azt leszögezi, nem vele szexelt a lány, továbbra is csak mentorként van jelen a szőkeség életében.

A hírességről nem tudunk meg semmit, ám az ügy egyre érdekesebb, mivel közben kiderül, Szandika szerelmes. Gombi egyik barátjába habarodott bele, akivel azonnal össze is költözött. Gotti, aki nagy és vagány és tetovált, megígéri Szandinak, hogy el fogja tartani. Sanyi is találkozott Gottival, nincs róla rossz véleménnyel.

Kedden lepleződik le a nagy szerelem, vasárnap viszont már arról írnak a lapok, hogy szakítottak. Szandi saját bevallása szerint valójában nem is szerelmes, nem indult meg benne az a bizonyos bizsergés.

Gotti ennek ellenére még mindig vad szerelemmel lángol, bár időközben felreppen a hír, hogy a férfi a Tabu Tv alkalmazottja, Szandi pedig igen sokszor részesítette előnyben az elmúlt egy hétben párja munkáltatóját a sajátjával, az RTL Klubbal szemben. Kezd gyanús lenni a helyzet, de érdekes módon az RTL hárít, Szandika nem szegett szerződést azzal, hogy a Tabu Tv-ben mutatta meg fogfehérítését.

Közben Gotti továbbra sem tesz le a lányról, a Neked Való című talkshow-ban kéri meg a kezét, ám ekkor hirtelen – hogy, hogy nem – ott terem volt barátnője, hogy csupa rosszat és terhelőt mondjon. Gotti szerint az RTL le akarja járatni, ez a nő alig másfél hónapig volt csak a barátnője, egy rosszéletű táncosnő, aki ráadásul szavahihetetlen is.

Várjuk a tippeket, a kedves olvasóink szerint vajon mi lesz a folytatás?

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top