Szandika perbe fogná Fábryt

2011. 03. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szandika nem nyugszik. Azt mindig is tudtuk, hogy cenzúrázatlanul a közönség elé tárja véleményét, ha kell, harcosan kiáll magáért, mondanivalójának súlyát pedig igen gyakran erősíti trágár szavakkal, most azonban ennél is tovább megy. Nem csak pöröl, perelne is.

Fábry tegnapi műsorában nem kímélte Szandit, a száját egy műbőr strandtáskához hasonlította, majd azzal viccelődött, hogy a lánynak annyi esze van, hogy például a márciusi ifjakról azt hiszi: egy korabeli fiúzenekar volt, vagy hogy Batthyányt a leírhatatlan neve miatt végezték ki.

A plasztiklány az egyik bulvárlapnak nyilatkozott: azt már megszokta, hogy a szája miatt sokan viccelődnek, ez nem is igazán érdekli, ám Fábry átlépte azt a bizonyos határt, ugyanis lejáratta és egy egész ország előtt azt sugallta, ő egy „buta, szőke p…csa”. Bár valóban nem rendelkezik nagy lexikális tudással, ám azt még ő is tudja, ezért súlyos milliókra perelheti a humoristát. Még nem döntötte el, megteszi-e, de nem szeretné, ha mindenki rajta köszörülné a nyelvét.

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top