Szavazz az év kórházára!

2009. 11. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szavazzon az év legjobb kórházára! Szeretné tudni, melyik kórházban a legjobb az orvosi ellátás, vagy hol a leggondosabbak a nővérek? Netán az ellátás minőségére vagy a kórházak felszereltségére, tisztaságára kíváncsi? Az év kórháza honlapját felkeresve választ kaphat a fenti kérdésekre, és szavazatával hozzájárulhat, hogy ez a kép minél jobban tükrözze a lakosság véleményét a magyar egészségügyről.

Mondja el véleményét! A versenyben Magyarország összes kórháza és klinikája részt vesz. A szavazók név szerint vagy területi alapon kereshetik meg az értékelni kívánt intézményt, melyet öt kategóriában (orvos-szakmai ellátás, ápolás- és szakszemélyzet, infrastruktúra, ellátás, környezet) értékelhetnek, míg a kórházakhoz. kapcsolódó fórum oldalain mondanivalójukkal, tapasztalataikkal embertársaiknak segíthetnek. Sőt, aki időről időre figyelemmel kíséri a december 31-ig tartó felmérés állását, elolvassa mások hozzászólásait, hasznos és értékes információkhoz juthat a kórházi ellátás területéről.

Értékes díjak a legjobbaknak! A januárban tartandó eredményhirdetésen az erkölcsi elismerés mellett, az öt kategória győztese, valamint az abszolút győztes értékes, a munkájukat nagymértékben megkönnyítő számítástechnikai eszközökkel lesz gazdagabb a program szponzorainak jóvoltából. Az értékes díj mellett az abszolút győztes pedig egy évig viselheti a rangos elismeréssel járó "HáziPatika.com - Az év kórháza" címet.

Szavazzon Ön is! - www.azevkorhaza.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top