Szavazz! Emma vagy Kristen?

2011. 06. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az elmúlt évtized nagy bálványainak lejárt a mandátuma, a fiatalok élre törtek.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az MTV Awards Legjobb színésznő kategóriájának jelöltjei. A kérdés, ami lázban tartja a világot, már nem az, hogy Jolie vagy Aniston, esetleg Bullock vagy Kate Winslet, helyettük itt vannak az új üdvöskék. Emma vagy Kristen? Kristen vagy Emma? Szerinted kié lesz a díj?

Twilight vagy Harry Potter? Kristen Stewart vagy Emma Watson? A kritikusok szerint az egyik legizgalmasabb kérdése lesz ez a néhány nap múlva megrendezésre kerülő MTV Awards díjátadónak. A két fiatal tehetség csillaga meredeken ível felfelé, lassan letaszítják a trónról a legnagyobbakat is. Ráadásul nemcsak színészi kvalitásaik miatt beszél róluk szinte állandóan a világ, de rövid idő alatt mindketten divatikonná, követendő példává, szépségideállá nőtték ki magukat.

Persze a listán nem csak ketten vannak. Habár a végső győztest mindenki kettejük közül várja, a Legjobb színésznő kategóriájában jelölést kapott még Jennifer Aniston (Kellékfeleség), Emma Stone (Könnyű nőcske) és Natalie Portman (Fekete Hattyú) is. Szerinted ki lesz a befutó? Tényleg a két fiatal tehetség között dől el a verseny vagy esetleg egy nevető harmadiknak kedvez majd a szerencse?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top