Ints búcsút a narancsbőrnek!

2011. 06. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A jelenség, amely általában a fenék és a comb táján jelentkezik, a nyirokrendszer helytelen működése miatt alakul ki. Bárkinél előfordulhat, életkorra és testalkatra való tekintet nélkül. Sokak életét keseríti tehát meg, de sopánkodás helyett inkább számolj le vele!

Egy egyszerű diéta önmagában még nem szabadít meg tőle, a rendszeres sportolást pedig nem mindenki tudja bezsúfolni a napirendjébe. A masszázs javítja a vérkeringést és a méreganyagok kiválasztását, de nem lehet kizárólag erre a módszerre bízni magunkat.

   

Nincs is szükség komplikált eljárásokra és időrabló kezelésekre, a megfelelő kozmetikumokkal otthon, kényelmesen és egyszerűen csökkenthető a narancsbőr – ráadásul ma már rengeteg készítmény közül lehet válogatni. A Zuccari termékei régóta a szegmens élvonalában vannak, megbízhatóan csökkentik a tüneteket, önbizalommal vértezve fel a használókat.

A Fisio Line pezsgőhab tizenkét gyógynövény hatóanyagait rejti magában. Világszabadalmi technológiája közvetlenül a deformálódott zsírsejtek között fejti ki hatását, a maximális hatékonyság érdekében. Ajánlott még a Fisio diur classic méregtelenítő szirup is, ami 9 féle gyógynövény és gyümölcslé száraz extraktumát tartalmazza. Mindezt mesterséges és hozzáadott adalékanyagok, valamint tartósítószer, alkohol és színezékek nélkül.

Ha búcsút intenél a narancsbőrnek, van egy jó hírünk: a fenti termékekhez most kis szemfülességgel jelentős kedvezménnyel is hozzájuthattok. Az 50 %-os árengedményt még Te is elcsípheted, idekattintva. »



Szerző

donna.hu



Scroll to Top