Szentiván napja - Kamarás Iván a Vitál tv műsorán

2008. 11. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A nők a lábai előtt hevernek, ám ez őt mintha teljesen hidegen hagyná. Annak ellenére, hogy a Vígszínház egykori igazgatója szerint az „alkat fél tehetség”, külső adottságait semmivel sem tartja fontosabbnak színészi tehetségénél. Éppen ezért szinte csak és kizárólag szakmai életéről nyilatkozik. Bár színházi szerepei prioritást élveznek a számára, jó pár mozi-, ill. tévéfilmben is közreműködött, úgy, mint a Szentiván napja, A miniszter félrelép, vagy az Első generáció című felemás sikerű produkciókban.

Úgy szeretne sikeres lenni, hogy közben művészi értéket is alkot. Hogyan lehet ezt elérni manapság? Számtalan alternatív és kísérleti darabban közreműködik, ezek között kiemelten nagy sikere van az éjszakai színháznak, amely több színházi fesztiválon is díjat nyert. Emellett különböző show műsorokban vállalt szerepet, sőt lemezt is készített, amire a mai napig büszke.

Talán a legnehezebben arra a kérdésre válaszolt, mivel foglalkozik a szabadidejében. A válasz nem túl meglepő: főz, uszodába jár, filmeket néz. És – döbbenetes módon – akár még a postán is megfordul.

Nézd meg a videót!

$$v43063 $$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top