Szíj Melindát kifütyülték!

2010. 12. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Úgy tűnik, egyre nagyobb a feszültség a Megaházban bent maradt versenyzők között, de ez nemcsak a kiélezett helyzetnek köszönhető, társai szerint Szíj Melinda kifelé, rajongók felé mutatott arca nem valódi, velük a házban teljesen máshogy viselkedik. Tolvaj Reni a Blikknek elmondta, nem érti, Melinda miért játssza meg magát. Mikor otthon vannak, teljesen más, mint a próbákon vagy az élőadásokon, ahol kamerák százai figyelik mozdulatait. Reni szerint a sikert látszólag elutasító versenyző több szempontból is kettős személyiség, hiszen a házban mindig viccelődik, nagyokat nevet, míg a kamerák előtt nem ilyen. Ráadásul az sem teljesen igaz, hogy nem akar nyerni, hiszen legalább annyira készül minden megmérettetésre, mint a többiek. Rengeteget és nagyon keményen próbál, láthatóan bizonyítani akar.

 

Kökény Attila sem nyilatkozik másként: a fantasztikus hangú énekes szerint Melindának meg kellene végre értenie, hogy itt nincs olyan, hogy nem akarok nyerni, hiszen ez egy verseny, és egyben esély az álmaik megvalósítására. Aki pedig megnyeri, annak tisztában kell lenni vele, hogy mi jön ezek után: még több munka és még több lemondás a siker érdekében. Nem lesz leányálom. A két versenyzőnek rosszul esik, hogy a nézők nem láthatják, mi történik, ha nincsenek kamerák a közelben, nem tudhatják, hogy Melinda valódi arca nem ilyen, a végén pedig olyasvalaki fogja megnyerni a versenyt, aki talán meg sem érdemelné. Egyszerre öröm és üröm lehet hát számukra, hogy a Bors szerint már a közönség sem tolerálja a magábaforduló nő viselkedését, legutóbbi klubkoncertjük során míg a másik két énekes vastapsot kapott, Melindát a hírek szerint kifütyülték. Ő ezt azzal hálálta meg, hogy köszöntés nélkül felment a színpadra, elénekelt két számot, majd szintén szó nélkül távozott öltözőjébe, ahonnan ki sem jött már aznap este.

Fotók: http://tv2.hu/megasztar5

Update: Az énekesnő a Megasztár december 10-i adásában nem kapott elég szavazatot az egyenesági továbbjutásra, és a zsűri őt küldte haza. Az események alakulása láthatóan Melinda őszinte megkönnyebbülésére szolgált. Távozása előtt megköszönte a nézők eddigi támogatását, és elmondta, hogy nagyon megtisztelő számára, hogy ennyien szeretik. A Megasztár 2010-es döntőjében így Kökény Attila és Tolvai Renáta mérkőzhet meg a nézők kegyeiért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top