Katy Perry nevet változtat!

2010. 12. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Katy Perry neve mára már igazi branddé vált, eladható márkává, mellyel reklámozni lehet, mely magában hordoz egy stílust, hirdet egy életfelfogást, az énekesnő azonban ennek ellenére szeretné felvenni férje nevét. A gesztus szép, de vajon megéri változtatni azon, amit már mindenki ismer és szeret?

Mindenkit meglepett a hír, amikor kiderült: az igen magas cukiság-faktorral rendelkező Katy Perry hozzámegy a cseppet sem cuki, sokkal inkább botrányos humoristához, Russel Brandhez, de úgy tűnik, ennyi még nem volt elég a meglepetésekből. Egy olyan világban, ahol mindennél fontosabb az imidzs, ahol milliókat költ a menedzsment arra, hogy egy név önmagában is megállja a helyét, és aztán többszörösét hozza vissza annak, amit ráköltöttek, a névváltoztatás egyenlő lehet az öngyilkossággal. Ennek ellenére Katyt nem lehet eltántorítani: egyelőre a latex-mániás énekesnő kimondhatatlanul boldog, épp ezért hajthatatlan is. December 8-án, a The Ellen DeGeneres Show-ban beszélt erről, ahol az is kiderült, már a folyamatot is beindították, hamarosan Mrs. Brandként köszönthetjük majd.

A névcsere valószínűleg azért is ekkora szenzáció, mivel a sztárok világában nagyon ritka, hogy valaki ilyesmire szánja el magát. Heidi Klum volt még olyan bátor, hogy megtegye ezt a lépést, felvette férje, Seal nevét, ám a köztudat és rajongók számára megmaradt Klumnak, a szakmában hivatalosan is ezt használja. Katy azonban kijelentette, ő énekesnőként is új nevét szeretné használni. Ki tudja? Ennyi hírverés után akár még siker is koronázhatja a próbálkozást.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top