Színek a hűtőből

2009. 07. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Csoko-csoko csokoládé
Mogyorós, mandulás, ét, tej, kekszes… Bizony ilyekor nyáron a hőségben, is tagadhatatlanul jólesik, egy kis csoki, pláne, ha az még hűsítőként is hat. Akárcsak a fagyi, a csokibarna árnyalatú lenge nyári ruhák is remekül mutatnak, a málna, a meggy vagy éppen a ribizli színével.

Vanília égbolt

A vaníliának nemcsak az illata, hanem a színe is bázisként szolgálnak, mind a konyhánkban, mind pedig a gardróbunkban. Szürkével visszafogott, pirossal feltűnő, barnával pedig természetes összhatást kölcsönöz viselőének. Alapdarab a vanília póló, hiszen visszafogottan, de mégis színt vihetünk hétköznapjainkba.

Epervarázs

Babarózsaszín, édes cukorkaszínek, melyek kislányos bájt kölcsönöznek, akármilyen fazonról és stílusról legyen is szó. Kombinálva egy csipetnyi sárgával, fehérrel vagy türkisszel a rózsaszín álom egyből valósággá válik!

Citromízű - banán helyett - fagyi

A régi klasszikus helyett ma már sok helyen a citromfagyit lime-al kombinálják, ami szerintünk is egy nagyszerű ötlet, hiszen nemcsak a citrom vidám színével deríthetjük fel magunkat és környezetünket, hanem a zöld lime frissessége, üdesége is beférkőzik  a  sárga színek közé.
Egy a lényeg! Mindig próbáljuk jól kombinálni a színeket és törekedjünk arra, hogy a kevesebb néha több! Jó fagyizást!
Még több divatos tippet, trükköt és hírt olvashatsz a divat.hu oldalunkon.


Szerző

donna.hu



Scroll to Top