Szívbeteg a Való Villában

2010. 12. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hétfőn költözött a Villába az utolsó két lakó, a másfél éve házastársakként élő Gina és Kristóf. Habár ezt nem kötötték a közönség orrára, a szerkesztők nyilvánvaló célja, hogy egy kis "legális" szexet csempésszenek a villába, ám azt senki nem gondolta, hogy éppen az övék lesz az egyik legszívszorítóbb történet a lakók közül.

Az idei Való Világ jelöltjeinek körében bevett szokássá vált, hogy sanyarú gyerekkorral, szegény körülményekkel kampányoljanak, ám Gina és Kristóf egy szóval sem említett ilyesmit, ami így utólag még szimpatikusabbá teszi a párost. Valószínűleg nem akarták világgá kürtölni tragédiájukat, de a rokonok sajnos már nem ennyire diszkrétek. Gina testvére Blikknek adott interjújában kikotyogta a szomorú valóságot: a lány hat éves kora óta szívbillentyű-zavarokkal küzd, aminek köszönhetően nem születhet gyermeke természetesen úton. A testvér szerint Kristófnál jobb férjet nem is találhatott volna magának a lány, hiszen a 29 éves fiú felelősségteljes, megérti a problémát, és a végsőkig kiáll szerelme mellett. Amióta összeházasodtak, azóta várják, hogy megtörténjen velük a csoda, de mikor legutóbb Gina vizsgálaton járt (rendszeres kontroll alatt tartják), az orvos azt tanácsolta, még várjanak egy kicsit, mert nincs a szíve megfelelő állapotban. Azzal is tisztában vannak, hogy a betegség miatt Ginának nehéz terhessége lesz, az utolsó hónapokban kénytelen lesz ágyban maradni, a terhesség után pedig azonnal meg kell majd műteni, de a lány nem fél. Mindenáron babát szeretne.

Gina szervezete nagyon sérülékeny, már egy apróság is nagy gondot okozhat. Ha például valaki beteg lesz a környezetében, neki is gyógyszereket kell szednie, hogy megelőzzék a bajt. A műsor szerkesztői azonban mindenkit megnyugtatnak, egy egész orvosi stáb áll minden percben a villalakók rendelkezésére. Bármi baj van, ők azonnal bevethetőek.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top