Szívvel gondolkodni, értelemmel érezni…

2010. 10. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Hold ezen a héten néhány kellemetlen kapcsolatot vesz fel. Ez felszólít bennünket arra, hogy pontosabban figyeljünk érzelmeinkre és másokkal való kapcsolatunkra. A hét jeligéje így is szólhatna: „gondolkodjunk a szívünkkel és érezzünk az értelmünkkel.

Ne csodálkozz, ha ezen a héten néhány embertársad érzékenyebben reagál, mint ahogy megszoktad tőle. Ez a Hold miatt van, aki egy csomó feszített fényszöggel merít ki bennünket. Csak azt vedd személyesnek, ami tényleg rád vonatkozik. Ne figyelj arra, ha észreveszed, hogy a veled szemben álló csak általános rossz kedvének ad hangot. Ehhez a Nap és a Merkúr kozmikus segítséget ad.

Értelmünk magas fordulaton dolgozik, az utolsó idők eseményeit könnyebben tudjuk besorolni. Ez különösen fontos, mert a siker és a vereség  néha szorosan egymás mellett állnak és nem ritkán zavarokat hagynak maguk mögött. Beszélgess bizalmasaiddal arról, ami foglalkoztat. Ha néhány problémára nem is találsz azonnal megoldást, segíteni tud, ha olykor egy másik álláspontot is meghallgatsz és együtt keresitek az alternatívákat.

Hétfő

Szellemi tisztaság.

A növekvő Hold még az éjjel az optimista Nyilas jegyébe lép. Ha nézetkülönbségeket kell rendezned a munkahelyeden, a mai napon jó esélyeid vannak erre. Délután a Hold és a Szaturnusz szellemi tisztaságról gondoskodnak, tudni fogod, hogy mit akarsz.

Csekély ennek a napnak a problémája, hacsak csupa lelkesedésből terveiddel nem lősz túl a célon.

Sokat elérhetsz, ha aktív maradsz. Átlátható szakaszokra kellene beosztani a feladatokat.

Kedd

A Hold önbizalmat ad.

A Hold a tüzes Nyilas jegyében áll és délelőtt teázgat a Nappal. Nyugalmat ad. Ne hagyd, hogy a mindennapok dolgai sokáig feltartsanak.

Ha este még úton kell lenned, jó, ha nem engeded, hogy a Hold és a Jupiter túlzásokra ragadjanak.

Fogd vissza magad az evésben és az ivásban, különben könnyen lehet, hogy a következő napon megbánod, ha nem így teszel.

Szerda

A Hold és a Plútó sokat tesz azért, hogy nyílt lehess.

Mire felébredsz, a Hold már a Bak jegyében áll. Kötelességeidet szorgalmasan végzed. Dél körül a Hold és a Plútó szorosan egymás mellé állnak. Megbeszéléseiden öntudatosan, kompromisszumkészen, és nyíltan tudsz viselkedni.

Annyira beleveted magad a munkába, hogy képes leszel a bolhából is elefántot csinálni.

Ne felejtsd el, hogy nem kell mindennek tökéletesnek lennie. Este nyugodtan tedd fel a lábaidat a puffra, és lazíts egy nagyot.

Csütörtök

Kisebb Holdcsapda vár rád.

A Hold a Bak jegyében áll. Céljainkat rendszeresen és kitartással követhetjük. Bár a Hold és a Vénusz reggel még barátságossá varázsol bennünket, a nap folyamán egyre komolyabbak és tartózkodóbbak leszünk. Kárpótlásul késő este plusz energiákat kapunk a Holdtól és a Marstól.

Figyelj jobban a kedvesedre. A Hold és a Merkúr kellemetlen kapcsolatukban arra csábítanak, hogy makacsul tarts ki a saját véleményed mellett.

Térj ki ez elől a csapda elől, és figyelj a párodra olyan figyelemmel, mint ami jár neki.

Péntek

Jó ötletek és javaslatok.

Ha reggel az utolsó pillanatban még eléred a villamost vagy a főnöködből kicsalhatsz egy dicséretet, ezt a Hold és a Jupiter adja neked ajándékba. Pozitív javaslatokról és szellemi elevenségről a Hold és az Uránusz gondoskodnak késő délelőtt.

Elvileg kevés lesz a probléma, csak a Holdszünet okozhat egy kis gondot ebédidőben.

Minden fontos dolgot intézz el délelőtt. Ezt követően szabadon rendelkezhetsz a délutánnal és az estével.

Szombat

Maradj toleráns.

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most születnek a legjobb ötletek. Ezzel szemben nehezedre esik, hogy sokáig maradj egy dolognál. Szerencsére a Hold és a Szaturnusz jó fényszögben találkoznak délelőtt, kitartást és alaposságot kölcsönöznek neked.

A Hold és a Vénusz kellemetlen kapcsolata délután családi feszültségeket okozhat. Próbálj meg háttérben maradni.

Élni és élni hagyni, nézz át nagyvonalúan embertársaid kisebb hibái felett.

Vasárnap

A Nap és a Merkúr kap szerepet.

A Hold még a Vízöntő jegyében áll, utána szünetel. Megbeszélést tart a Nappal, Merkúrral, a Neptunnal és a Marssal. Ezenkívül a Nap és a Merkúr együtt fog állni, ez tökéletesíti a napot. Különböző energiák hatnak ránk. Egyeseket ez túlerőltet és idegesen reagálnak.

A beszélgetések jó csillagzat alatt állnak. Tisztázd a félreértéseket, és próbáld meg megérteni, hogy partnered csak így tud reagálni, és nem másképp.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen kiszámoltatni, hogy a horoszkópja melyik házban áll, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen vagy a 06-90-189-185 emeltdíjas telefonszámon.   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top