Szomjoltó szóda (X)

2011. 05. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hihetetlenül gyorsan elröppent a tavasz. Szinte észre sem vettük és hirtelen azon kaptuk magunkat, hogy itt a nyár és máris nyakunkon a jó idő. A nagy meleg beköszöntével viszont nemcsak a szabadban eltöltött időt kívánjunk mindennél jobban, hanem a finom hideg frissítőket is.

 

A megfelelő mennyiségű napi folyadék elfogyasztása minden évszakban fontos, de ilyenkor különösen. Persze mindannyian mások vagyunk, így sokféle itallal oltjuk szomjunkat. Van, aki tisztán vízzel van, aki üdítővel, és van, aki a nagy melegben egy hideg fröccsel tudja szomjúságát csillapítani.

A SodaStream praktikus otthoni szódagépekkel bárki elkészítheti kedvenc frissítőjét. A szénsavas víz kedvelői előtt egyetlen döntés áll: mennyi bubi kerüljön a palackba? Az üdítők szerelmesei közel 30 féle ízű speciális szörp közül választhatják ki kedvenceiket. Sőt az ízeket kombinálva, akár egyedi koktélokat is gyárthatnak.

És végül, de nem utolsósorban, ne feledkezzünk meg a fröccs rajongóiról sem. A jó borhoz jó víz, jó szódavíz dukál. Így lesz igazán üdítő élmény a gyöngyöző ital elfogyasztása.

 

A fröccs, a különböző üdítők, illetve a szóda elkészítése ráadásul nagyon egyszerű a szódagépekkel. Töltsük fel a palackot a jelölésig vízzel, majd csavarjuk bele a gépbe. Ezután a nyomógomb segítségével, ízlés szerint készítsük el a kívánt erősségű szódát.

Ha pedig ízesíteni szeretnénk, öntsük hozzá a kiválasztott szörpöt vagy bort, és máris fogyasztható az ízletes üdítő vagy a tökéletes házi fröccs.

A SodaStream szódagépek használatával végre nem kell bevásárláskor nehéz ásványvizes kartonokat hazacipelni, hiszen egyetlen palack segítségével akár 60-80 liter szódát is előállíthatunk.

További tippek jöhetnek kommentben. Ti milyen házi frissítővel csillapítjátok a szomjúságotokat a kánikulában?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top