Gregort visszafogadta férje

2011. 05. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A hirtelen jött és mindent elsöprő románc véget ért. Ki gondolta volna, hogy Nyuszómuszó, azaz Magyar Attila ekkora nőcsábász, de a tavaly bombaként robbant hír, miszerint összejött Gregorral és hosszú távra terveznek, mára a múlté. A színész most újabb kolleginát halászott ki magának a zavarosból, Gregor pedig ismét a férjével van.

Nyuszómuszó tehát lelécelt Berni mellől, a hírek szerint ismét egy színésznőre, a fiatal tehetség Helyes Georginára vetette ki hálóját. A hölgy országosan még nem igazán ismert, de jelenlegi munkahelye, a Budaörsi Játékszín látogatói már évekkel ezelőtt felfedezték maguknak a lányt.

Eközben Gregor sem tétlenkedett, gyorsan visszament férjéhez, hogy mentse, ami menthető. Somogyi már régebben is beszélt róla, hogy szerelmes feleségébe és hajlandó lenne neki megbocsátani, ha meggondolná magát, most pedig bebizonyosodott: nem csak a levegő beszélt, valóban visszafogadta a hűtlen nőt. A színésznő a Frizbiben mesélt békülésükről, éppen úgy, ahogy annak idején Nyuszómuszóval tették ezt. Somogyi és Gregor elmondták, olyanok, akár egy friss szerelmespár. Minden rendben köztük és végtelenül élveznek minden együtt töltött percet. Bernadett ismét megtalálta a boldogságot.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top